...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Κελεσίδης: «Ότι είχε να δώσει ο Τοροσίδης στον Ολυμπιακό, το έδωσε»Ο Παναγιώτης σε δηλώσεις του σε μέσο, συμφωνεί με τον πρόεδρο που άφησε τον Τοροσίδη και έφυγε, αφού όπως τόνισε ότι είχε να δώσει στον Ολυμπιακό το έδωσε.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Ζαρντίμ έπρεπε να φύγει νωρίτερα, επεσήμανε ότι θα πρέπει να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες του Θρύλου και πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιάζει και θέαμα στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας :

Ο Τζιμπούρ, τελικά, μένει στον Ολυμπιακό. Μία υπόθεση που είχαμε ανατροπή δεδομένων. Πώς το σχολιάζετε;

"Ο Τζιμπούρ είναι ένας χρήσιμος ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό, αλλά οι απαιτήσεις του ήταν μεγάλες. Πιστεύω πως καλά έκανε ο πρόεδρος και του είπε να ψάξει άλλη ομάδα, για να βρει τα χρήματα που ζητούσε. Αν τα βρήκαν στα χρήματα που ήθελε ο Ολυμπιακός και μείνει, όπως λένε τώρα, είναι καλό για την ομάδα".

Λίγες μέρες πριν είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης...

"Ό,τι είχε να δώσει ο Τοροσίδης στον Ολυμπιακό, το έδωσε. Καλά έκανε ο πρόεδρος και τον άφησε να φύγει. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, μπορεί να αντικαταστήσει την απουσία του στην 11άδα. Είτε με τον Μανιάτη ή τον πιτσιρικά, τον Καραγκούνη είτε με μία μεταγραφή. Τον Σκόνδρα, για παράδειγμα".

Λίγο καιρό πριν είχαμε την αποχώρηση του Ζαρντίμ και την προώθηση του Νικοπολίδη σε πρώτο προπονητή. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

"Ο Ζαρντίμ έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα. Τι παραπάνω, δηλαδή, είχε από τον Νικοπολίδη; Εντάξει, ο Αντώνης δεν έχει την πείρα, αλλά τουλάχιστον τη φετινή σεζόν μπορεί να βγάλει τη χρονιά. Δεν ξέρω, βέβαια, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τι μπορεί να γίνει, αλλά τουλάχιστον δεν επείγει να πάρει προπονητή ο Ολυμπιακός".

Ο Τάτος άρχισε να δείχνει την αξία του με τη φανέλα του Άρη. Πιστεύετε πως άξιζε περισσότερες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό;

"Βεβαίως και έπρεπε να πάρει ευκαιρίες ο Τάτος στον Ολυμπιακό. Εδώ στον Μασάντο έχουν δώσει 100 ευκαιρίες, που αν τις είχε πάει ο Τάτος θα φαινόταν το ταλέντο του. Πρέπει να βάζουν τα ελληνόπουλα στην 11άδα του Ολυμπιακού. Κατάφερε ο Ζαρντίμ και εξαφάνισε τον Βλαχοδήμο και τον Φετφατζίδη. Να τους προσέξει τώρα όμως ο Αντώνης και θα πάρει πόντους".

Είναι καλύτερος παίκτης από τον Μασάντο ο Τάτος;

"Ο Μασάντο είναι ένας μέτριος, ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και είναι πρωτοφανές να συνεχίζει να παίζει, ενώ ο Τάτος δεν πήρε ευκαιρίες. Μακάρι όλα αυτά τα παιδιά να είχαν ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Γιατί πρωταθλητής είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός, τώρα πρέπει να κάνει και την υπέρβαση. Τι εννοώ; Να παίξει και καλή μπάλα... ".

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER