...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Θεοδωρίδης: «Σωστά αναβλήθηκε, αλλά μας προκαλεί τεράστια προβλήματα»Συμφώνησε  με τη απόφαση του Αμπάρκιολη για την αναβολή του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός ο Σάββας Θεοδωρίδης, ωστόσο τόνισε πως η εξέλιξη αυτή προκαλεί προβλήματα στους ερυθρολεύκους, που θα πρέπει να παραμείνουν μία μέρα παραπάνω στην Κομοτηνή, ενώ μεσοβδόμαδα έχουν παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στο συνδρομητικό κανάλι:

"Βλέπετε πως είναι το γήπεδο, είναι σε άθλια χάλια, σε άθλια κατάσταση και για να προλάβουμε, να μη διακινδυνεύσουν και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, καθώς είναι πάρα πολύ επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος. Είναι απόφαση του διαιτητή, για μας, μας κάνει τεράστια προβλήματα, θα αναγκαστούμε να μείνουμε άλλο ένα βράδυ στην Κομοτηνή, την Τετάρτη παίζουμε κύπελλο Ελλάδας στην Καβάλα, είναι ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει για τον Ολυμπιακό.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι αντίξοες οι καιρικές συνθήκες, πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση των διαιτητών και πραγματικά το γήπεδο είναι σε άθλια χάλια και το λέω αυτό για πολλοστή φορά. Ελπίζω αύριο να διεξαχθεί ο αγώνας παρόλο που λέγεται ότι θα έχει αύριο χειρότερες καιρικές συνθήκες και να φύγουμε και να πάμε κάτω στην Αθήνα γιατί μας περιμένει ένα πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα και πρέπει να αντεπεξέλθουμε σ' όλα αυτά".

πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER