...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , SLIDER » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Άρθρο για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


-->


Του MOUDY...

Και τώρα που ηρεμίσαμε και βλέπουμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα έχουμε και λέμε...

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο μετά το 20 άρχισε να κάνει φάσεις αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ...Είπαμε εντάξει περιμένουμε να πάρει μπρός στο δεύτερο...Μπαίνει στο δεύτερο συνεχίζει τα ίδια κάνει αλλαγές ΠΑΛΙ τα ίδια.Παίζει τον Λεβαδειακό στο μισό γήπεδο και τρώμε αντεπιθέσεις και δυό δοκάρια εμείς έχουμε χάσει πια την ψυχραιμία μας...
Ήρθε το 90 και αρχίζαμε να τα μαζεύαμε είμασταν σίγουροι για την ισοπαλία ώς που...Έρχεται το 97 και το χώνει ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ και έρχεται μια λύτρωση που την επιθυμούσαμε ΌΛΟΙ!

*Η ομάδα δεν έπεξε μπάλα σήμερα φάνηκαν οι αδυναμίες τις και πρέπει όσο είναι καιρός να διορθώσει τα πράγματα πρίν ξεκινήσει το κυνήγι στην Ευρώπη...

*Ο Πίνο για ακόμη μια φορά απίστευτος έκανε προσπάθειες πολέμησε μέχρι τέλους δεν τα πάράτησε και...Τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ!

*Ο Αμπντούν...Φάνηκε κουρασμένος και είναι απόλυτα δικαιολογημένος άλλος δεν είναι που τον έβαλε για 80 λεπτά.

*Ο Μασάδο δεν...δεν έπεξε για ακόμη ένα παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε.

*Ο Λεβαδειακός...Ήταν καλός και τυχερός αλλά και άτυχος!Έκανε άμυνα έχασε δύο σημαντικές φάσεις (δοκάρια) αλλά και γλίτωσε δύο φάσεις που θα μπορούσε σε αυτές να κάνει την ζημιά ο Ολυμπιακός.

*Οι φίλαθλοί μας...Για μιά ακόμη φορά επιβεβαίωσαν το Σύνθημα ''Και τα μυαλά μας κόκκινα βαμμένα...Παντού ταξιδευώ''!Με φωνή και στα 97 λεπτά και στήριξη στην ομάδα!

Αν σήμερα ήταν κρίμα να χάσει ο Ολυμπιακός και θα λυπόμουν κάποιον τότε (Εκτός απο την μοίρα μας) αυτοί θα ήταν οι 4.000 περίπου πρώτοι μάγκες που ακολούθησαν την ομάδα σε χαλεπούς καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε σήμερα που ακόμη και τα 30-40 είναι σημαντικά!

Συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι η ομάδα θα πάρει τα πάνω της και θα ανάψει τις μηχανές που είναι αρκετό καιρό σβηστές.

Συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι ο Ζαρντίμ θα διορθώσει τα λάθη του και δεν θα τα επαναλάβει.

Συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι ο Μασάδο θα ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα που έχει δημιουργήσει και μπορεί αν συνεχιστεί να επηρεάσει ολόκληρη την ομάδα πρίν απο τον κρίσιμο αγώνα με ΛΕΒΑΝΤΕ!

Καταδικάζουμε όλες μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης τα τελευταία χρόνια που αντί να ''φρεσκάρει'' την ομάδα την <<κοιμίζει>> περισσότερο.

Καταδικάζουμε τις τιμές των διαρκείας καθώς οι φίλαθλοι δεν είναι σε καμία περίπτωση ευχαριστημένοι με την φετινή αδιαφορία που επικρατεί στις τάξεις της κυρίως στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ελπίζουμε ότι άν όχι όλα κάποια απο αυτά θα λυθούν άμεσα για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σοβαρή πορεία στην Ευρώπη!

Και τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ΌΛΑ αυτά τα ''λέμε'' για το καλό της ομάδας και για το συμφέρον της ΙΔΕΑΣ μας τον...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να κριτικάρει την ομάδα κακοπροαίρετα γιατί η αρνητική -συνεχής κριτική έχει αποδεχτεί ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ εχθρός μιάς ομάδας και είναι ικανή να ταράξει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί εδώ και αρκετά χρόνια στην ομάδα!

Αυτή είναι η άποψη μου για την ομάδα.

Παρόλο αυτά ακόμη δείχνουμε πίστη στην ομάδα και έχουμε την ελπίδα να βελτιωθεί!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!
Τα σχόλια δικά σας αδέρφια...