...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μίχος: «Η ομάδα που τον αναγέννησε»Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για την ανανέωση του Ράφικ Τζιμπούρ με τον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος άσος του παρελθόντος ανέφερε ότι η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έπραξε σωστά με την κίνηση αυτή. Τι είπε για τον Μήτρογλου και τους οπαδούς του Θρύλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό που έπραξε ο Ράφικ Τζιμπούρ χθες ανανεώνοντας το συμβόλαιό του είναι το λογικό. Είναι έξυπνος παίκτης ο Αλγερινός και εκτίμησε πολλά πράγματα. Μπράβο του για τις δηλώσεις που έκανε και τα όσα είπε και έβαλε τον Ολυμπιακό πάνω απ’ όλα και όχι το συμφέρον του.

Ο Τζιμπούρ ήρθε στον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ σαν ένας καλός παίκτης αλλά με περίεργο χαρακτήρα. Όμως στον Ολυμπιακό τα βρήκε όλα και μπορώ να πω ότι αναγεννήθηκε ξανά ποδοσφαιρικά!

Ο Ολυμπιακός τον έκανε να σκέφτεται ορθολογικά και τον έκανε αυτή τη στιγμή περιζήτητο και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης. Η διοίκηση της ομάδας έπραξε με σωφροσύνη ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Αλγερινού, αλλά και πριν από λίγες ημέρες του Μήτρογλου. Αυτή ήταν μια πάρα πολύ σωστή κίνηση, που έχει αντίκτυπο στο μέλλον! Το μέλλον και των δυο παικτών είναι στον Ολυμπιακό και μπράβο στον πρόεδρο που τους κράτησε αμφότερους.

Ο Τζιμπούρ φέτος διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά στην καριέρα του και σ’ αυτό έχει παίξει και πάλι μεγάλο ρόλο ο Ολυμπιακός. Έτσι, λοιπόν, σωστά σκέφτηκε και έπραξε ο Ράφικ μένοντας στην ομάδα που τον έκανε να βρει ξανά τη χαμένη του αίγλη! Από εκεί και πέρα, θέλω να πιστεύω ότι με την κίνηση αυτή έφυγε και η γκρίνια του κόσμου που είχε δημιουργηθεί τελευταία. Καλά έκαναν οι φίλαθλοι και ήταν δυσαρεστημένοι με το θέμα του Τζιμπούρ.

Η ανανέωση, όμως, έγινε εγκαίρως και τώρα θέλω να πιστεύω ότι δεν θα διαταραχθεί η συνοχή μεταξύ των παικτών. Γιατί όσο να ’ναι, όταν φεύγει ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής από μια ομάδα χάνεται η καλή χημεία ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι, πιστεύω ότι, μετά και την ανανέωση του Τζιμπούρ, όλα θα γίνουν καλύτερα στην ομάδα. Μπράβο για ακόμα μία φορά στον ίδιο τον παίκτη και στον κ. Μαρινάκη».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER