...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Στεφάνι για τα 21 αδέρφια!Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο των αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7. Το μνημόσυνο έχει οριστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και σύσσωμη η Ολυμπιακή οικογένεια αναμένεται να βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσει -όπως κάθε χρόνο- τα 21 αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους για τον Θρύλο.

Στα γραφεία των παλαιμάχων του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι ήρθε πριν λίγες ημέρες επιστολή από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, η οποία καλεί τους Βετεράνους να βρεθούν στο μνημόσυνο. Ετσι, λοιπόν, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, οι παλιές δόξες του παρελθόντος θα καταθέσουν στεφάνι ως φόρο τιμής στα παιδιά της Θύρας 7!

Από εκεί και πέρα, την ερχόμενη Πέμπτη (31/01) θα διευκρινιστούν διάφορα θέματα που δεν ξεκαθαρίστηκαν στο προχθεσινό, πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας χρονιάς. Αναφερόμαστε στα φιλικά παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί οι ημερομηνίες τους, αλλά και στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Υπάρχουν σκέψεις να πραγματοποιηθεί σε γνωστό εστιατόριο και να βραβευτεί από τον Σύνδεσμο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τρίτη στη συνάντηση του γενικού γραμματέα Αντώνη Γλύκα με τον Κώστα Καραπαπά.

Πηγή: gavros.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER