...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» Απόψεις » Περί..Φετφατζίδη!


Του Νάσου..

Προ ολίγων ημερών σας ενημερώσαμε για τα τρέχοντα μεταγραφικά δρώμενα αναφορικά με τις κινήσεις του Ολυμπιακού.Σημαντικό κεφάλαιο των κινήσεων ήταν ο ενδεχόμενος δανεισμός του Γιάννη Φετφατζίδη.

Φήμες ήθελαν τον Έλληνα διεθνή να ετοιμάζει βαλίτσες για Γερμανία(ή Ισπανία) λόγω της μη προτίμησης του από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.Όλες αυτές οι φήμες,όμως,άρχισαν να λιγοστεύουν μετά την εμφάνιση του στο ματς του κυπέλλου,όπου και "ξελάσπωσε" την ομάδα μας από ενδεχόμενο..εφιάλτη.

Μάλιστα,νέες φήμες θέλουν τον πορτογάλο τεχνικό να θέτει επί τάπητος το ζήτημα της παραμονής του Γιάννη Φετφατζίδη στο λιμάνι,απορρίπτοντας τα σενάρια δανεισμού.Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν,λογικά,την ερχόμενη εβδομάδα,με την διοίκηση και τον μάνατζερ του 23χρονου χαφ να βρίσκονται σε ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον του παίχτη.

Αμφότεροι δε,προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση για το μέλλον του διεθνή.Αν και εφόσον ο πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να του δώσει ευκαιρίες,τότε το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει.Ει δ'άλλως,καλύτερο για τον παίχτη θα ήταν να δοθεί σε μια ομάδα που πιστεύει σε εκείνον και τις δυνατότητες του.