...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Απομένουν οι ανακοινώσεις για ΚάρολΑπό τον GeoSfak.. Ο Ρόι Κάρολ ήρθε στον Ολυμπιακό πέρυσι τέτοια εποχή. Δικαίωσε με το παραπάνω αυτούς που τον επέλεξαν και τον πήραν από τον ΟΦΗ, αφού έδωσε πολλές και κυρίως ουσιαστικές λύσεις. Η θέση του τερματοφύλακα προϋποθέτει εμπειρία και ο Βορειοϊρλανδός την έχει με το παραπάνω. Μπορεί να μην έχει τα απίστευτα ρεφλέξ, όμως παίζει πολύ με το μυαλό και κάνει τη διαφορά.
Βλέποντας αυστηρά τους αριθμούς, ο Ολυμπιακός με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια έχει ηττηθεί μόνο στη Γερμανία από τη Σάλκε. Πουθενά αλλού! Οι αμυντικοί ξέρουν ότι πίσω τους υπάρχει ένας τερματοφύλακας έτοιμος να σταματήσει τους κινδύνους που θα δημιουργηθούν.  Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό και ουσιαστικά είναι κάτι που το… εξαργυρώνει ο πολύπειρος πορτιέρο.
Ο ίδιος θέλει πολύ να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το Καλοκαίρι, στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι και από την προσφορά του και από τον χαρακτήρα του, συνεπώς άμεσα θα έχουμε και τις ανακοινώσεις για το νέο συμβόλαιο.

πηγή:www.rednews.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO