...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Θέλει βοήθεια

Από την αρχή της σεζόν έχει γίνει λόγος για τον Ζαρντίμ. Επόμενο είναι. Αλλωστε κανένας προπονητής στον Ολυμπιακό δεν έχει χρόνο προσαρμογής. Δεν υπάρχει αυτό το περιθώριο. Ο Ζαρντίμ απέδειξε ότι βαδίζει στα χνάρια του Βαλβέρδε. Είναι σοβαρός, μετρημένος, στα αποδυτήρια δεν έχουμε “ιστοριούλες”, δείχνει δικαιοσύνη (όσο γίνεται αυτό) με την διαχείριση υλικού και ξέρει να διαχειρίζεται ένα παιχνίδι με υψηλές απαιτήσεις.

Γενικά νομίζω ότι μέχρι τώρα έχει περάσει τα πιο πολλά τεστ. Βέβαια η ομάδα ακόμα δεν χαρίζει θέαμα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό είναι στα μείον. Νομίζω όμως ότι μέχρι τον Φλεβάρη θα το έχουμε δει και αυτό.

Για μένα το ζήτημα (και για πολλούς άλλους φαντάζομαι) είναι ότι ο Ζαρντίμ χρειάζεται βοήθεια και από την διοίκηση. Θέλει ενίσχυση η ομάδα. Θέλει μεταγραφές. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε ακόμα χωρίς καθαρό αριστερό χαφ. Μπορεί να έχουμε βολευτεί από την παρουσία του Αμπντούν, όμως δεν είναι το καθαρό αριστερό χαφ. Στο κέντρο στάνταρ χρειάζεται ένας βαρβάτος αμυντικός χαφ. Εάν φύγει και ο Τζιμπούρ τότε σίγουρα θα χρειαστεί και ένας γερός επιθετικός.

Ανοίγουν δουλειές. Μπορεί ο Ζαρντίμ να θέλει να μειώσει το ρόστερ αλλά σίγουρα θα θέλει και να ανεβάσει την ποιότητα στα στάνταρ των παικτών…
Tags: