...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Προκαλεί φόβο ο Ολυμπιακός


Ο  Ολυμπιακός κληρώθηκε στη φάση των «32» του Europa League με τη Λεβάντε και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου στην Ισπανία, ενώ το δεύτερο στον Πειραιά, μία εβδομάδα αργότερα.
Και τα δύο παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, με τους φίλους της Λεβάντε, να προτιμούσαν περισσότερο για αντίπαλο την Τσέλσι αντί τον Ολυμπιακό.  .
Για  τους δικούς τους λόγους ήθελαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης και την αναδεικνύουν πρώτη στο γκάλοπ της ιστοσελίδας superdeporte.esσχετικά με το ερώτημα, ποιον αντίπαλο προτιμούσαν στην επόμενη φάση του Europa League για τη Λεβάντε.
Η Τσέλσι είναι πρώτη με 38% και δεύτερη ακολουθεί η Λίβερπουλ με 16%. Τρίτη είναι η Ντνίπρο και η Γκενκ με 8%, κάτι που δείχνει πως οι φίλοι της Λεβάντε ήθελαν πιο βατό αντίπαλο από τον Ολυμπιακό.
Το ποσοστό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το γκάλοπ ανέρχεται στο 2% και είναι χαμηλότερο των Μπενφίκα, Κλούι για παράδειγμα και λίγο μεγαλύτερο από τη Ρούμπιν.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, οι επιτυχίες του Ολυμπιακού τον έχουν κάνει ακόμα πιο υπολογίσιμο αντίπαλο και το γκάλοπ δείχνει ένα δείγμα για το τι ισχύει τούτη τη στιγμή στο ευρωπαϊκό στερέωμα και τις προτιμήσεις.
πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: SLIDER