...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Λιγότερη προπόνηση, λόγω βροχής!

 Λιγότερη προπόνηση, λόγω βροχής!

Η δυνατή βροχή που πέφτει από το πρωί στην Αθήνα δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα που είχε καταστρώσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη σημερινή προπόνηση. 
Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Πειραιωτών προπονήθηκαν περίπου 45 λεπτά λιγότερο από ό,τι συνήθως και περιελάμβανε μόνο ασκήσεις ενδυνάμωσης και δίτερμα. 

Έπειτα από κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης και το ζέσταμα το οποίο έκαναν, λοιπόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν διπλό. Αυτό δεν διήρκεσε παραπάνω από μισή ώρα, αφού το τερέν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη είχε «βαρύνει» από το νερό. 

Για προληπτικούς λόγους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίδ Φουστέρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, τα οποία δεν προκαλούν ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και έμειναν στο γυμναστήριο. 

Ο Αργεντινός αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο δεξιά και ο Ισπανός έχει πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη δεξιά. 

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, συνέχισε με το πρόγραμμα αποκατάστασής του δίχως να βγει στο βρεγμένο γήπεδο. Αποκατάσταση έκανε και ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία που ακολουθεί. 

Αύριο, αντί προπόνησης, στις 10:30 θα διεξαχθεί στο Ρέντη το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα. 


πηγη:sport-fm -->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER