...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Μην ανησυχείτε. Ερχεται ο Αγιος Βασίλης!


Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει. Μην ανησυχείτε εκεί στον Παναθηναϊκό. Θα έρθει ο Αγιος Βασίλης. Για τον πραγματικό μιλάω. Γιατί μόνο έτσι θα δείτε λεφτά. Με ένα θαύμα.
Αφού Πρίγκιπας δεν υπάρχει, αφού ο twetty είναι καταχρεωμένος και δεν βάζει ούτε σεντ, αφού ο κόσμος σας δεν γίνεται μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, μία λύση μόνο υπάρχει. Ο Αγιος Βασίλης.
Βέβαια στον Παναθηναϊκό τώρα κατάλαβαν ότι η περίπτωση Τσάκα είναι φαιδρή (εμείς τα γράφουμε εδώ και 1,5 χρόνο) και έβγαλαν και ανακοίνωση, αφού πρώτα όμως ο Τσάκας για άλλη μία φορά τους ξεφτίλισε:
«Η περίπτωση του κ. Τσάκα εδώ και καιρό κινείται στο πλαίσιο του φαιδρού. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να δώσει καμία συνέχεια στο θόρυβο που ο ίδιος ο Τσάκας προσπαθεί να προκαλέσει γύρω από το πρόσωπό του.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά:
Αν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την αγορά του Παναθηναϊκού, ας καταθέσει η Αυτού Υψηλότης το ποσό των € 28 εκ. έως τις 4 Ιανουαρίου, τελική προθεσμία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να λάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, όπως έχει δεσμευτεί.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ως τώρα κουβέντες του καφενείου. Αλλά μετά την 4η Ιανουαρίου ίσως γίνουν υποθέσεις της Δικαιοσύνης».

Tags: