...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ανακοίνωση για την άδικη τιμωρία

«Μετά την άδικη τιμωρία του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για επεισόδια πολιτών με την Αστυνομία έξω από το γήπεδο του Μίλωνα, νοιώθουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για:
1. Την ύποπτη και προκλητική στάση της Αστυνομίας η οποία είδε, μόνο εκείνη, τραυματισμό αστυνομικού εντός γηπέδου, ενώ οι διαιτητές και ο παρατηρητής του αγώνα δεν ανέφεραν το παραμικρό περιστατικό στις εκθέσεις τους.
2.Την προχειρότητα με την όποια ο Αθλητικός Δικαστής κος Κωνσταντίνος Σκούβαρης μας εγκάλεσε και μας καταδίκασε για μικρής έκτασης γεγονότα εκτός γηπέδου αμφίβολης προέλευσης, όταν επανειλημμένα άλλες ομάδες έχουν αθωωθεί για πολύ σοβαρότερα περιστατικά από “αντιεξουσιαστές”.
Στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης που κάνουμε, κάθε ευρώ είναι απαραίτητο και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βάζει εμπόδια καταδικάζοντας μας, άδικα και αναίτια με οικονομικά πρόστιμα.
Ευχόμαστε η δικαιοσύνη, στην έφεση που θα κάνουμε, να σταθεί στο ύψος της, αγνοώντας τις υποδείξεις των σχεδιαστών του βρώμικου πολέμου κατά της ομάδας μας.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.»
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER