...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Η απόφαση του Τζιμπούρ…

Η απόφαση του Τζιμπούρ…
Το όνομα του Ράφικ Τζιμπούρ ακούγεται όλο και πιο έντονα για τη Βαλένθια τις τελευταίες ώρες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο τον Αλγερινό, ο οποίος βλέπει μια ακόμη μεγάλη προοπτική στην καριέρα του. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία στον Ολυμπιακό και αυτό αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη κυρίως γι’ αυτόν τον εξαιρετικό επιθετικό.
Αρκετοί συνδέουν την καθυστέρηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζιμπούρ με το ενδιαφέρον της Βαλένθια. Ίσως να έχουν και δίκιο, καθώς κάθε σοβαρός επαγγελματίας οφείλει να “ζυγίσει” τις σοβαρές προτάσεις. Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους του έχουν κάνει προσφορά που θα τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας και περιμένουν.
Η εξέλιξη μέχρι στιγμής είναι φυσιολογική και δίκαιη, αφού ο καθένας κοιτάζει να εξασφαλιστεί όσο καλύτερα μπορεί. Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Τζιμπούρ τελειώνει το Καλοκαίρι, πρέπει άμεσα να αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Αν θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό θα το κάνει τώρα και όλα θα τελειώσουν. Αν όχι θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να κινήσουν διαδικασίες εύρεσης αντικαταστάτη. Δεν είναι καθόλου εύκολο, απλά υπάρχει χρόνος για να γίνει μια σωστή επιλογή.
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!

Tags: