...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Η προπόνηση της Παρασκευής


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανεβάζουν «στροφές» μετά την χριστουγεννιάτικη άδειά τους.
Με απογευματινή προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, με αντίπαλο τη Βέροια, στις 6 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και την τακτική, κάνοντας «σπαστά» διτέρματα σε μικρό χώρο, ανά γκρουπ και εν συνεχεία όλοι μαζί, στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε κάνει έντονο πρόγραμμα εκγύμνασης και το πρωί και γι’ αυτό τον λόγο δεν προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα και το απόγευμα. Ο Έλληνας άσος ανεβάζει καθημερινά ρυθμό, μετρώντας πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας.
Ο Γιάννης Μανιάτης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισε το ειδικό, ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάνοντας παράλληλα και θεραπεία. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ από την προπόνηση δεν απουσίασε κανείς, μιας και οι Χοσέ Χολέβας και Πάμπλο Κοντρέρας ενσωματώθηκαν κανονικά με τους συμπαίκτες τους.
Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί και στις 16:30.
πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO