...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκη»

Κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκη»Συντηρητική κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκη» που ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη διατάχθηκε σήμερα. Δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, ούτε επηρεάζεται η χρήση του γηπέδου από τους «ερυθρόλευκους».
Η ανακρίτρια της υπόθεσης Λαυρεντιάδη, κα Ιωάννα Χατζάκη, έδωσε τη συγκατάθεσή της στην πρόταση του Εισαγγελέα πρωτοδικών, Ιωάννη Δραγάτση για συντηρητική κατάσχεση του ποσοστού που κατέχει ο επιχειρηματίας και ο (επίσης εμπλεκόμενος στην υπόθεση των δανείων) Αντώνης Ρογκόπουλος. 

Κάτι που ήταν αναμενόμενο και το οποίο δεν επηρεάζει, ούτε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, στον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι είναι φυσικό -όπως και όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του Λαυρεντιάδη- το ποσοστό του στο γήπεδο να κατασχεθεί ώστε να μην μπορεί να πουληθεί. 

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, εξάλλου, καμία ανάμειξη δεν θα έχει με την υπόθεση, αφού το 50% των κερδών του γηπέδου που υπό κανονικές συνθήκες θα πήγαινε στον Λαυρεντιάδη απλά θα πηγαίνει πλέον υπέρ της «Proton Bank» (προκειμένου να διασφαλιστούν οι απαιτήσεις των μετόχων της τράπεζας που ζημιώθηκαν από την υπεξαίρεση με την μορφή των επίμαχων δανείων ύψους άνω από 700 εκατομμυρίων ευρώ).


πηγη:sport-fm
Μια συμπήρωση...Στην δίκη που θα κάνουν θα πρέπει να υπολογίζουν και την οργή του λαού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε περίπτωση που πέσει καμιά στραβή απόφαση και δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα...
-->
Tags: SLIDER